QUI SOM?

Som un col·lectiu d'empleats públics preocupats per la situació de la Funció Pública i dels serveis públics a Catalunya.
El procés cap a la independència de Catalunya planteja qüestions fonamentals per a la Funció Pública a Catalunya en dos aspectes:
1. Què passarà amb els treballadors públics de Catalunya? En aquest sentit, es plantegen els següents dubtes:
Què passarà amb els treballadors de la Generalitat? Hauran de tornar a opositar al nou Estat? I el personal laboral? Mantindrà la seva vinculació actual? Quin serà el marc jurídic de referència?
I pel que fa al personal de l'Administració Local, en quina situació quedaran? Què passarà amb el personal de les Diputacions si aquestes no existeixen en l'Estat català? I els dels ajunrtaments? I els que depenen dels Consells Comarcals?
Quant al personal que actualment treballa per l'Administració de l'Estat espanyol a Catalunya, en quina situació quedaran respecte l'Estat català?
Volem donar una resposta tranquil·litzadora a totes aquestes qüestions.
2. Quin model d'Estat contemplarà la Constitució de Catalunya? 
Nosaltres defensem un nou Estat català amb uns Serveis Públics de qualitat. Per aquest motiu reivindiquem un Estat social i democràtic de dret prestador dels serveis sanitaris, educatius, socials, de seguretat, etc a l'alçada dels paisos europeus socialment avançats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada